Kassasystem

KASSASYSTEM KASSAREGISTER KORT-TERMINALER

SHARP


Sharp har kassasystem och kassaregister för alla branscher. Vi erbjuder tillsammans med samarbetspartners en komplett betalningslösning med många tillval och kopplingar som t.ex. webshop och Fortnox.


Vi erbjuder egen lokal service och support!

Kassaregister

Kassasystem

Restaurangsystem

Kortterminaler

Kassaregister är kanske inte det mest moderna, men uppfyller de enklaste behoven och kraven skatteverket kräver för att uppfylla kassaregisterlagen.


Vi erbjuder även korttidshyra av kassaregister, perfekt när du behöver ha en tillfällig verksamhet eller vid speciella evenemang & händelser behöver sälja utanför ditt vanliga försäljningsställe.

SHARP PC-kassa, vårt mest sålda kassasystem som passar en stor mängd branscher. 


Enkelt att använda med pekskärm och möjlighet till integrerad swishbetalning med QR-kod, kopplingar till flera olika kortterminaler samt integration med t.ex. Fortnox och webshop.SHARP Dining, vårt kompletta kassasystem för restaurang med kraftfulla funktioner och tillbehör så som onlinebeställning, snabbkassor, pay@table köksskrivare etc.


Med Sharp Dining programerar du samtliga funktioner och ser statistik i realtid - online!

Vi erbjuder kortterminaler och inlösenavtal via Worldline där snabba och säkra kortbetalningar görs i moderna kortterminaler. 


Vi gör gärna en kalkyl på inlösenavtal som jämförelse med det du har idag. 


Worldline har kassakopplade och mobila terminaler samt korttidsavtal när du tillfälligt behöver en terminal.

Bild kommer inom kort

KONTAKTA MIG

Jag heter Peter Kärredal och har jobbat med SHARP och kassasystem sedan 1999. Jag är gärna ditt bollplank i valet av nytt kassasystem, jag bjuder på min erfarenhet och ger dig råd - förhoppningsvis hittar vi en lösning tillsammans och antingen inleder eller fortsätter en lång relation.


Många av våra kunder är återkommande kunder vilket är ett bra betyg till oss och vår support.