Kopiatorer och Skrivare

KOPIATORER

SKRIVARE

SCANNER

SHARP


Sharp har ett komplett produktutbud med professionella skrivare, kopiatorer och scanningslösningar. Vi har A4 system för de mindre behoven, A4/A3 system som hjälper företag att effektivisera sin dokumenthantering.


Vi hjälper er hela vägen, därför presenterar vi bara generell produktinformation här, vi vill komma i kontakt med er för ett personligt möte och behovsanalys.

A4 system

Våra A4 system finns både som rena skrivare och MFP (Multifunktion) där det även går att kopiera och scanna.


De finns i svartvita modeller och de som även skriver ut i färg.


Samtliga har lång livslängd, låg driftskostnad och vi erbjuder er möjlighet att teckna serviceavtal.


Klicka på länken nedan för att se alla modeller på SHARP Sveriges hemsida. Klicka här

A4/A3 system

A4/A3 är det som de flesta känner till som en kopiator, men de kan så mycket mer än att kopiera. Prisvärda och skarpa utskrifter i färg på papper upptill 300 gram. Lägg till tillbehör för efterbehandling så som häftning, hålslag, sadelhäft och vikning för färdiga broschyrer.


Maskinerna beställer automatiskt toner innan den tar slut och kan kompletteras med våra smarta lösningar.


Klicka på länken nedan för att se alla modeller på SHARP Sveriges hemsida. Klicka här

Smarta lösningar

Våra smarta lösningar gör din skrivare/kopiator ännu smartare och säkrare där du t.ex. kan hämta utskrifter på valfri skrivare i nätverket och bara få med dig dina utskrifter. 


Vi har även lösningar för smart scanning där dokument direkt kommer till din mapp i Office365 samt lösningar för fakturascanning till valfritt ekonomisystem. 


Kontakta oss för mer information.

Bild kommer inom kort

KONTAKTA OSS

Jag heter Tobias Lindström och har jobbat på SHARP Kalmar sedan 2016 och är ansvarig för försäljning av våra skrivare och kopiatorer i Kalmar Län. Vårt område fram till 2022 var i huvudsak södra Kalmar Län men vi har sedan 2017 jobbat både i Mönsterås och Oskarshamn och har många kunder här redan.